Torredembarra – Pont del Diable

Sortim de Torredembarra, davant mateix de la platja, en direcció cap El Castellot, per un camí pel bell mig de camps. Ben aviat agafem un bonic sender que ens sorprèn a tots, anem alternant pista amb senders fins arribar al Pujol Rodó on podem divisar el mar des d´una bona perspectiva, a partir d’aquí encarem un constant puja i baixa sempre per zona ombrívola on tenim de tant en tant alguna sorpresa en forma de rovellons o fredolics, passem per Mas d´Enric, i a partir d´aquí encarem la part de baixada en cert trams una mica pedregosa que ens porta directes al Pont del Diable, que sempre havíem vist des de l’autopista però mai hi havíem estat i ciclat per sota.

Seguidament toca remuntar de nou un tram costerut, on les eBikes, algunes d´elles, també fan figa i s´ha de fer uns metres a peu, la cosa suavitza de seguida però el terreny va picant cap amunt suaument amb alguns trams amb pedra. Després agafem el GR-172 per anar a veure, les Coves del Llorito, situades molt aprop de La Mare de Déu del Llorito (patrona de l´aviació) en el turonet de les Morisques. Ara ja el terrenys es favorable pràcticament tot en pla i baixada que ens durà a la Riera de Gaià i fins arribar a la seva desembocadura, on arribem al punt d´inici per menjar-nos un bon arròs del senyoret.

Torredembarra - Pont del DiableTorredembarra - Pont del DiableTorredembarra - Pont del DiableTorredembarra - Pont del DiableTorredembarra - Pont del DiableTorredembarra - Pont del DiableTorredembarra - Pont del DiableTorredembarra - Pont del Diable

Video

Mapa

Total distance: 49865 m
Max elevation: 160 m
Total climbing: 1206 m
Total time: 06:25:30

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150