Serranía de Ronda. Ronda – Serra de la Hidalga

Iniciem la ruta des de la ciutat Malaguenya de Ronda. I ens disposem a conèixer una mica la Serranía de Ronda cap a la Serra de la Hidalga.

Sortim visitant els Jardins i el Mirador de Ronda i vam passar el Pont del Tajo cap a l’Església de l’Esperit Sant on ja vam baixar per un seder que ens portarà per la llera de el Riu Gran usant el Camí de Plaça. I el que abandonarem per agafar el Cordel dels Pescadors que ens acosten i comencen a pujar per les muntanyes Bètiques.

Ens desviem cap al Mas de Meleguetín i continuem per la sinuosa ascensió de el Camí de l’Espinarejo que ens pugen al cim de les antenes en ple Mas de la Foia del Pilón. Des d’on gaudim de les magnífiques vistes de tota la Regió muntanyenca de Ronda.

Després, desfem camí fins a la pista del Cordel dels Pescadors passant per la pista polsegosa d’aterratge de CMA. I a la cruïlla del Camí de el Mas de Calderon, senyalitzat amb les marques de GR corresponent als GR 243. Serra de les Neus. Etapa 1: Ronda – El Burgo, GR-249. Etapa 23: Burgo – Ronda, l’agafem en direcció Ronda.

Les marques vermelles i blanques, ens acosten al Recinte Firal i d’allí ja cap al centre de Ronda per sòl urbà.

I que millor manera de tancar la ruta que Tapeando a Ronda.

(Ruta realitzada al gener 2016).

Serrania de Ronda. Ronda - Sierra de la HidalgaSerrania de Ronda. Ronda - Sierra de la HidalgaSerrania de Ronda. Ronda - Sierra de la HidalgaSerrania de Ronda. Ronda - Sierra de la HidalgaSerrania de Ronda. Ronda - Sierra de la HidalgaSerrania de Ronda. Ronda - Sierra de la HidalgaSerrania de Ronda. Ronda - Sierra de la HidalgaSerrania de Ronda. Ronda - Sierra de la HidalgaSerrania de Ronda. Ronda - Sierra de la HidalgaSerrania de Ronda. Ronda - Sierra de la HidalgaSerrania de Ronda. Ronda - Sierra de la Hidalga

Video

Mapa

Total distance: 32812 m
Max elevation: 1335 m
Total climbing: 1043 m
Total time: 04:16:59

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150