Senders per Navalafuente – Valdemanco – Bustarviejo

Comencem la ruta al Pàrquing de Les Eres de Valdemanco. Sortim creuant el poble per la M-625 i de seguida agafem el desviament del Camí de les Cabanillas que ens porta a creuar la M-631.

Vam pujar a buscar la Colada de la Poza i després girem al Camí de Cabanillas. Després posteriorment ens desviem a la dreta per la zona de La Rabusera per tornar a sortir al Camí de les Cabanillas. Sincerament. Estalviar-aquesta volta. ‘El camí està perdut!

Creuem la M-601 per visitar la Devesa de Roblellano. Aquí el camí es perd però és ciclable (encara que no recomanable en períodes de pluja). A la fin sortim a el GR10 que ens porta a el Convent de Sant Antoni i Sant Julià.

Seguim GR-10 sendereando per El Collado del Cap fins a creuar la M-610 on vam arribar a Valdemanco creuant la via de tren pel seu pont inferior.

Tornem a agafar el GR-10 que ens guia fins Bustarviejo. Sortim pujant pel seu costat Sud Oest per agafar les sendes de baixada per la Pineda (vessant nord de Cap Arca). Arribem a l’Camí de les Vinyes i ens havíem pels senders amb bases de lloses granítiques que ens acosten a l’Apartadero-Carregador de Bustarviejo-Valdemanco.

Després agafem el Camí de Guadalix en direcció a Navalafuente creuant la M-631 i el Rierol de Gargüera pel pont de lloses granítiques per agafar la divertida Senda de la Sarguera que ens porta de baixada a Navalafuente.

Tanquem el dia, en bona companyia, gaudint del tracte familiar i la deliciosa cuina tradicional de la Taverna de Nava.

Sendas por Navalafuente - Valdemanco - BustarviejoSendas por Navalafuente - Valdemanco - BustarviejoSendas por Navalafuente - Valdemanco - BustarviejoSendas por Navalafuente - Valdemanco - BustarviejoSendas por Navalafuente - Valdemanco - BustarviejoSendas por Navalafuente - Valdemanco - BustarviejoSendas por Navalafuente - Valdemanco - BustarviejoSendas por Navalafuente - Valdemanco - BustarviejoSendas por Navalafuente - Valdemanco - BustarviejoSendas por Navalafuente - Valdemanco - BustarviejoSendas por Navalafuente - Valdemanco - BustarviejoSendas por Navalafuente - Valdemanco - BustarviejoSendas por Navalafuente - Valdemanco - Bustarviejo

Video

Mapa

Total distance: 36772 m
Max elevation: 1250 m
Total climbing: 1038 m
Total time: 04:36:54

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150