Senders de Chinchón

Iniciem la ruta a Chinchón. Històric poble de sud-est de Madrid, els vestigis prehistòrics daten del neolític segurament per la seva especial condició geogràfica de la vega del Tajuña.

I que millor inici de creuar la Plaça Major de Chinchón! Està considerada un dels exemples més notables de places porticades castellanes. Ja a la sortida de la vila agafem el Camí del Portillo, per desviar-nos pel Camí del Corral del Calvo i tot seguit començar amb el primer i preciós sender del Rierol de Adoberia i el de Valdezarza a continuació. Un bon començament que sense cap dubte és una mostra del que va ser tot el dia. Senderisme, senders i més senders.

Després seguim per pista cap al Turó de la Mirandilla, Matagrama i el turó de l’Cavall on vam iniciar un altre llarg i precís sender pel mig del barrant de la Retamosa. ¡Preciós!

Sortim a la vega del Tajuña i tornem a endinsar-nos per la Costa de Morata i els senders de la Canyada de Valdemolinos. Sortim per la Nava i creuem la carretera M-311 per tornar a rodar per camins dins el Rierol de Valdelaspozas. A la seva sortida, vam rodar pel Camí dels Alts de Casasola passant pel Corral de Valdehorno i creuant la carretera M-404. Per tornar a rodar per camins propers al Rierol de Vallarroso. I des d’allà ja emprenem la tornada cap a la urbanització de el Nou Chinchón i finalment Chinchón, on vam degustar el menjar local al Mesón Chinchón com a final de ruta.

Preciosa pel Parc Regional del Sud-est. Circular des Chinchon i amb molts i llarg senders. Fàcils de fer i molt ràpids.

Senderos de ChinchónSenderos de ChinchónSenderos de ChinchónSenderos de ChinchónSenderos de ChinchónSenderos de ChinchónSenderos de ChinchónSenderos de ChinchónSenderos de ChinchónSenderos de ChinchónSenderos de ChinchónSenderos de ChinchónSenderos de ChinchónSenderos de ChinchónSenderos de Chinchón

Video

Mapa

Distància total: 42.79 km
Altitud màxima: 741 m
Ascensió total: 1086 m
Total time: 03:59:54

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150