Parc Natural Regional Préalpes d’Azur. Gilette – Gorges de l’Esteron

Sortim des de la petita població Francesa de Gilette, del Parc Natural Regional de Préalpes d’Azur i ens disposem fer una de les seves rutes senyalitzades com les Gorges de l’Esteron.

Iniciem la baixada cap a Gea de Poumier seguint les marques grogues que ens acompanyarà tot el dia.

Per sender passem per Moulestre i la Font de Daiméou i finalment no treu a la carretera D-17. Però als pocs metres ens desviem per la pista que de seguida es va estrenyent fins a ser sender i que ens porta al preciós Pont de la Cerise, elevat sobre les Gorges de l’Esteron.

Creuem el Pont després de fer diverses fotos i contemplant la força amb què passa el Esteron per aquest congost. I seguim, ascendint inicialment el seu curs per les parets del seu marge dret.

Més endavant arribem a Fougassière. On creuem el petit riu Bouyon Rau, afluent de l’Esteron, per un pont.

I seguint el nostre camí ens dirigim a La Clau, on creuem novament el Rio Esteron pel seu pont penjant. Ja només ens queda l’última ascensió del dia. La vam iniciar per La Clue, el Beou-sec i ja finalment, pel sender botànic, arribem al nostre poble de sortida, Gilette.

Bonica ruta per a una ràpida incursió en Parc Natural Regional Préalpes Blava, molt proper a Niça.

Préalpes d'Azur. Gilette - Gorges de l'EstéronPréalpes d'Azur. Gilette - Gorges de l'EstéronPréalpes d'Azur. Gilette - Gorges de l'EstéronPréalpes d'Azur. Gilette - Gorges de l'EstéronPréalpes d'Azur. Gilette - Gorges de l'EstéronPréalpes d'Azur. Gilette - Gorges de l'EstéronPréalpes d'Azur. Gilette - Gorges de l'EstéronPréalpes d'Azur. Gilette - Gorges de l'EstéronPréalpes d'Azur. Gilette - Gorges de l'EstéronPréalpes d'Azur. Gilette - Gorges de l'EstéronPréalpes d'Azur. Gilette - Gorges de l'EstéronPréalpes d'Azur. Gilette - Gorges de l'Estéron

Video

Mapa

[sgpx gpx=”/wp-content/uploads/gpx/BttMania 2019 08-28-PNR_Pr_alpes_d_Azur_Gilette_Gorges_de_l_Est_ron.gpx”]

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150