Parc del Garraf. Castelldefels-La Morella-Les Agulles-La Clota-La Sentiu

Iniciem la ruta pel Massís del Garraf està situat a la Serralada Litoral Catalana. I entrem al Parc del Garraf, per l’Àrea de Picnic de Can Roca per agafar el sender local, SL-99 De Cal Ganxo a la Morella.

Un cop arribem al sender, el seguim fidelment, passant per Turó del Fanxó de 279 msnm, els Turons de la Romaguera de 311 msnm i el del Cèrvol de 306 msnm. I el seguim en direcció cap el Puig de l’Olla on ja veiem l’antic abocador del Garraf al la Vall de Joan – Fondo de les Terradelles, que ara ja s’està tractant per amb el projecte de restauració paisatgística.

El voltem i seguin cap el cim de la Morella, veient sempre el radar del Puig del Ginebrò de 593 msnm. Tot just abans de fer el cim, ens desviem a veure l’entrada de l’Avenc de l’Infern.

Seguim ja cal el cim, que està perfectament localitzat per la seva majestuosa creu de ferro. I té una alçada de 595 msnm al seu punt geodèsic.

Ara ja seguim el GR -92 fins la Creu de la Clota, però abans, de baixada, passem per l’Avenc de la Morella i ja baixem al Coll Sostrell.

Seguim el sender el GR-92 passant a veure la Cova Cassimanya, en un mirador preciós amb el Puig de les Agulles al costat. Desprès seguim camí pel GR-92 de baixada cap a La Clota, on queden restes de la seva creu.

En aquest punt ens desviem del GR-92 per agafar el sender, PR-C 39 Camí d’Eramprunyà, que ens baixa fins a La Sentiu.

Ara ja només ens queda arribar a Can Roca i al nostre punt d’origen, però abans fem una paradeta al Bar Can Roca.

PN Garraf Castelldefels-La Morella-Les AgullesPN Garraf Castelldefels-La Morella-Les AgullesPN Garraf Castelldefels-La Morella-Les AgullesPN Garraf Castelldefels-La Morella-Les AgullesPN Garraf Castelldefels-La Morella-Les AgullesPN Garraf Castelldefels-La Morella-Les AgullesPN Garraf Castelldefels-La Morella-Les AgullesPN Garraf Castelldefels-La Morella-Les AgullesPN Garraf Castelldefels-La Morella-Les AgullesPN Garraf Castelldefels-La Morella-Les AgullesPN Garraf Castelldefels-La Morella-Les AgullesPN Garraf Castelldefels-La Morella-Les Agulles

Video

Mapa

Total distance: 21601 m
Max elevation: 564 m
Total climbing: 996 m
Total time: 06:42:15

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150