Muntanyes de Toledo – Robledo del Buey

Sortim des del poble toledà de Robledo de l’Bou en plens Muntanyes de Toledo i al costat de el Parc Nacional de Cabañeros.

De seguida creuem el riu Pusa i anem pujant cap a Pedra Escrita jugant entre senders. Creuem el Rierol de l’Toro i continuem pujant per pistes agradables amb certa dificultat tècnica i forts i directes tallafocs. A la fin arribem a el Pic de l’Viezo de 1.210 msnm. Cota màxima de la ruta. Des d’aquí podem observar l’extensió de la Serra i alguns primers cérvols.

Seguim per la Penya Blanca cap al Barranc de l’Ullastre. Després entre baixades i pujades arribem a Els Banys de 953 msnm.

Anem descendint i observant bastants ramats de cérvols. Creuem el Rierol de la Ginesta i agafem la pista de l’Camí dels Alares per girar a l’esquerra i agafar una forta pujada cap al coll de la Penya Blanca. Des d’on baixem pel tallafocs, primer i pistes i senders després.

Arribem a la carretera CM_4155 per la qual circulem uns metres per tornar a abandonar-la cap a Cant Blanc i arribada a el poble de Robledo de l’Bou.

I que millor manera de tancar el dia amb una bona carn i un vi a la Casa Rural La Cabrera on estàvem allotjats.

Montes de Toledo - Robledo del BueyMontes de Toledo - Robledo del BueyMontes de Toledo - Robledo del BueyMontes de Toledo - Robledo del BueyMontes de Toledo - Robledo del BueyMontes de Toledo - Robledo del BueyMontes de Toledo - Robledo del BueyMontes de Toledo - Robledo del BueyMontes de Toledo - Robledo del BueyMontes de Toledo - Robledo del BueyMontes de Toledo - Robledo del BueyMontes de Toledo - Robledo del BueyMontes de Toledo - Robledo del BueyMontes de Toledo - Robledo del Buey

Video

Mapa

Total distance: 31448 m
Max elevation: 1584 m
Total climbing: 1394 m
Total time: 04:49:05

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150