MTB Cercedilla – Segovia

Aquesta ha estat la segona part de l’entrenament i reconeixement de la MTB Madrid – Segovia. L’altre dia vam far la primera part, MTB Madrid-Cercedilla i avui hem fet la segona i final, MTB Cercedilla-Segovia.

Aquesta segona part es significativament més fàcil que la primera però no s’ha de caure en l’error de que quan arribem a Cercedilla ja portarem les cames molt carregades i que aquesta part fàcil serà la més difícil.

Sortim de Cercedilla camí del pas per l’Arxipreste d’Hita on agafem l’alçada màxima de la ruta per començar a baixar cap a Segovia però no ens enganyem. Que es una baixada trencacames total. Anem paral·lels a l’AP-61 i sempre pel costat de la Serra de Guadarrama i quan arribem a l’Embasament de Puente Alta al poble de Revenga ja ho tenim quasi fet.

L’arribada a Segovia es realment bonica i es veu com neix l’aqüeducte fins arribar a la plaça on te el doble arc.

Al igual que l’altre vegada en fet us del servei de Rodalies per tornar en tren.

Bona ruta per parts!… a veure que passa quan la fem tota sencera!

MTB Cercedilla - SegoviaMTB Cercedilla - SegoviaMTB Cercedilla - SegoviaMTB Cercedilla - SegoviaMTB Cercedilla - SegoviaMTB Cercedilla - SegoviaMTB Cercedilla - SegoviaMTB Cercedilla - SegoviaMTB Cercedilla - SegoviaMTB Cercedilla - SegoviaMTB Cercedilla - SegoviaMTB Cercedilla - SegoviaMTB Cercedilla - SegoviaMTB Cercedilla - SegoviaMTB Cercedilla - SegoviaMTB Cercedilla - Segovia

Video

Mapa

Distància total: 51.62 km
Altitud màxima: 1496 m
Ascensió total: 1199 m
Total time: 04:55:16

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150