Matinal corriolera per la zona de l´Obac

Sortim des del pàrquing del poliesportiu de Matadepera en paral·lel a la riera per pujar per Les Pedritxes, però enlloc de fer-ho per la pista com fem habitualment, aquesta vegada ho fem pel corriol aeri i que ens deixa pràcticament al mateix punt. Aquesta pujada és una mica més dura i tècnica però val la pena fer-la i a més si venia gent que no l´havia feta mai.

A partir d´aquí la zona ofereix infinitats de possibilitats, en aquesta ocasió ens vàrem decidir de fer els següents corriols i trialeres; Pistoles o torres elèctriques, Font del janot, Torrent Mitger, Ratafia i DH Balmes, sempre m´he preguntat qui carai posa aquest noms i el perquè; i finalment hem passat pel Llac Petit on els més agosarats fan la baixada més tècnica de la matinal.

En quan a la dificultat de la ruta és apta per a tothom que estigui acostumat a remuntar bastant desnivell en pocs kilòmetres per tal de poder gaudir de baixades tècniques, i qui no tingui el nivell sempre té la possibilitat de posar peu a terra i fer-ho a peu. Realment únicament hi ha tres o quatre punt complicats.

Matinal per l´ObacMatinal per l´ObacMatinal per l´ObacMatinal per l´ObacMatinal per l´ObacMatinal per l´ObacMatinal per l´ObacMatinal per l´Obac

Video

Mapa

Distància total: 21.3 km
Altitud màxima: 741 m
Ascensió total: 926 m
Total time: 04:06:26

Relive

Track

GPS-bttmania-tracks150