L’Oest de El Escorial

Sortim des de l’Herreria, Sant Lorenzo de l’Escorial i més concretament des de l’encreuament de Club de Golf i el camí de la Cadira de Felip II.

Pedalem pel GR-10 perimetrando el real Club de Golf de la Ferreria i ens acostem cap al Monestir de l’Escorial per fer la foto de rigor. Seguim poble amunt en direcció la presa de l’Embassament del Romeral. On girem a l’esquerra per dirigir-nos a les Zetas d’Abantos i que ens porten després al Port de Malagón.

Després iniciem la baixada cap al Embassament del Romeral però ens desviem a l’esquerra, inicialment a peu, cap al Prat del Retamal.

De baixada creuem, gairebé junts el Rierol del Hornillo i el de Majadahonda, per pujar per la Solana cap Robledondo.

Des d’allà cap a la Creu Verda, ho fem per senders paral·lels a la carretera. Després vam pujar cap al lloc de vigilància forestal i sense tocar les Machotas baixem, a trams buscant sender, cap a la Ferreria novament.

Bona ruta plena de senders per la Zona Oest del l’Escorial.

El Oeste de El EscorialEl Oeste de El EscorialEl Oeste de El EscorialEl Oeste de El EscorialEl Oeste de El EscorialEl Oeste de El EscorialEl Oeste de El EscorialEl Oeste de El EscorialEl Oeste de El EscorialEl Oeste de El EscorialEl Oeste de El EscorialEl Oeste de El EscorialEl Oeste de El Escorial

Video

Mapa

[sgpx gpx=”/wp-content/uploads/gpx/BttMania 2019 02-19 El Oeste de El Escorial.gpx”]

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150