La Sentiu – Ermita de Bruguers – Castell d’Eramprunyà

Sortim des de la Urbanització de La Sentiu, Gavà i caminen paral·lels a la carretera de La Sentiu en direcció a Gavà i la Riera dels Canyars fins que arribem a l’Àrea de Lleure de la Sentiu on girem en direcció Nord. Ja som a la zona de Bruguers amb la seva característica roca arenisca vermellosa.

Arribem a l’Ermita de Bruguers, on ja quasi estem a tocar del Castell de l’Eramprunyà. Per això pugem pel sender senyalitzat com a GR-92, però en un minut trobem la Roca Foradada. Seguim i arribem a la base de l’Ermita Sant Miquel d’Eramprunyà i el Castell d’Eramprunyà. Que lamentablement ara està tancat i s’ha de concertar visites.

Seguim pel GR-92 en direcció Oest cap a la Clota però no arribem a ella. Quan ens creuem amb el PRC-39 l’agafem de baixada i l’abandonem més endavant per baixar per la Trialera del Moro. Quins records en bici!

Entre pedres i camins arribem al Rierol del Fondo del Celler que més endavant formarà la Riera dels Canyars.

Quan arribem a la Font de la Sentiu ja quasi hem acabar la ruta. En no res som a la Urbanització de la Sentiu. El nostre punt de sortida.

Curta i ràpida ruta per la Sentiu, Ermita de Bruguers i el Castell d’Eramprunyà. La part sud-oriental del Parc Natural del Garraf.

La Sentiu - Ermita de BruguersLa Sentiu - Ermita de BruguersLa Sentiu - Ermita de BruguersLa Sentiu - Ermita de BruguersLa Sentiu - Ermita de BruguersLa Sentiu - Ermita de BruguersLa Sentiu - Ermita de BruguersLa Sentiu - Ermita de BruguersLa Sentiu - Ermita de BruguersLa Sentiu - Ermita de BruguersLa Sentiu - Ermita de Bruguers

Video

Mapa

Total distance: 10441 m
Max elevation: 374 m
Total climbing: 469 m

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150