Fisterra. Costa da Morte

Coneixerem el Cap de Fisterra però els farem amb una caminada per aquest màgic lloc on el sol desaparèixer fonent-se a l’oceà.

La Costa da Morte està delimitada entre el Cap de Fisterra fins a Arteixo. Aquest nom popular se li va atorgar pel perill que tenia per als navegants.

Comencem des del final de la Platja de Lagostera i sortim per la dreta creuant les cases de la zona de Sant Roc i al final comencem a caminar entre senders de pujada que a poc a poc ens acosta al mar obert des d’on podem contemplar la Costa da Morte.

Arribem al punt més alt de la ruta. El mirador de Monte Facho, des d’on podem contemplar ja el Cap de Finisterre. Després continuem al següent mirador de Solpor, on ja arriben els turistes que han pujat amb cotxe. I ja de baixada arribem al Far de Finisterre.

La tornada la fem tranquil·lament per la parada paral·lela al costat de la carretera. Arribant ja al final baixem a la cala de la Platja do Corveiro on ens va rebre una petita tintorera i després seguim passant pel Castell de Sant Carles, la Platja de la Ribera, la Lonxa de Fisterra i finalment arribem al punt d’inici de la ruta.

Vídeo

Mapa

Total distance: 11501 m
Max elevation: 218 m
Total climbing: 454 m
Total time: 03:17:32

Download Track

GPS-bttmania-tracks150