Villalba – Pont de la Alcanzorla

Sortim des de Collado-Villalba, i més concretament des de el Parc de la Corunya. I ens dirigim cap a Las Suertes i el Riu Gadarrama aigües avall.

Jugant entre senders arribem a La Navata. Seguim cap a La Navatornera i arribem a l’antic Pont Romà de La Alcanzorla, ara restaurat.

Continuem cap el Vedado de Las Mojas per senders entre urbanitzacions i a l’alçada del Nido del Águila de Galapagar ens creuem en la cursa de la Sant Silvestre de Galapagar.

A la Navata novament, ens fem una foto amb la capritxosa pedra del Canto del Peso. Passem per Las Columnas i allà agafem, per pista, la directa que passa per Bellavista i ens porta de nou al punt de sortida de Collado-Villalba.

Ràpida ruta plena de sendres!

Villalba - Puente de la AlcanzorlaVillalba – Puente de la AlcanzorlaVillalba - Puente de la AlcanzorlaVillalba - Puente de la AlcanzorlaVillalba - Puente de la AlcanzorlaVillalba - Puente de la AlcanzorlaVillalba - Puente de la AlcanzorlaVillalba - Puente de la AlcanzorlaVillalba - Puente de la AlcanzorlaVillalba - Puente de la Alcanzorla

Video

Mapa

Total distance: 20321 m
Max elevation: 964 m
Total climbing: 441 m

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150