Valle de Lozoya

Preciosa ruta pel Valle de Lozoya! Sur des d’un lloc estratègic al costar de la inici de l’Embasament de Pinilla al poble de Pinilla del Valle.

Rodem per pista amb poca pujada cap a Alameda del Valle i posteriorment cap a Rascafria on comença el cercle de la ruta. Girem a la dreta en direcció el Pas del Reventon. Just abans de la porta al Reventon ens topem amb una figura capritxosa de pedra que per mi sembla un gos i l’anomenen “La carretilla del Diablo”. Ascendim al Reventon on fem un mos i compemplem les vistes de la vall. Baixem pel mateix lloc fins a la pista i tanquem el cercle girant a la dreta que de baixada ens porta al Rio Lozoya però abans en detenim al Mirador de los Robledos on hi ha un monument a la Guarderia Forestal.

Passen el riu Lozoya molt carregat d’aigua i ja agafem els senders de la Angostura gairebé fins a Rascafria un altre cop on desfem camí fins el principi de la ruta, on aprofitem per donar-nos un bany i tancar-ho amb un bon àpat a la Terraza La Cañada … per això la referencia del lloc estratègic del principi.

Valle de LozoyaValle de LozoyaValle de LozoyaValle de LozoyaValle de LozoyaValle de LozoyaValle de LozoyaValle de LozoyaValle de LozoyaValle de LozoyaValle de LozoyaValle de LozoyaValle de LozoyaValle de LozoyaValle de Lozoya

Video

Mapa

Total distance: 54297 m
Max elevation: 1893 m
Total climbing: 1218 m

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150