Senderisme Molino de la Hoz-Panarras-Casa del Obispo

Sortim des de la Urbanització de Molino de la Hoz a Las Rozas de Madrid i ho fem pujant i vorejant el turó de les Casas de la Isabela. Seguim per un petit sender plà que transcorre paral·lel a les Runes del Canal del Guadarrama.

Girem per ascendir per les zetes cimentades del Mirador del Búho, fins arribar a la casa del Enebrillo. I després per pista fins a la Casa de Panarrás des d’on baixem el Turó del Gurugú pel camí de La Isabela i girem per veure i creuar l’antiga Pressa del Gasco.

Seguim, ja quasi sense llum pel Turó de la Casilla del Puerto i quan passem al Turó de l’Aire i la seva Casa del Obispo ho em de fer amb llanternes.

Arribem de baixada i de nit a Molino de la Hoz novament.

Magnifica sortida amb l’alegria de comptar amb la presencia del nostre amic Robert! Que vam tancar amb un bon sopar a La Bodega Urbana de Las Rozas on vam crear el nostre propi vi, combinant les varietats de 60%, Cabernet Sauvignon, 30% Syrah y 10% Merlot. mmmm!

Senderismo Molino-Panarras-Casa del ObispoSenderismo Molino-Panarras-Casa del ObispoSenderismo Molino-Panarras-Casa del ObispoSenderismo Molino-Panarras-Casa del ObispoSenderismo Molino-Panarras-Casa del ObispoSenderismo Molino-Panarras-Casa del ObispoSenderismo Molino-Panarras-Casa del ObispoSenderismo Molino-Panarras-Casa del ObispoSenderismo Molino-Panarras-Casa del ObispoSenderismo Molino-Panarras-Casa del ObispoSenderismo Molino-Panarras-Casa del ObispoSenderismo Molino-Panarras-Casa del ObispoSenderismo Molino-Panarras-Casa del ObispoSenderismo Molino-Panarras-Casa del Obispo

Video

Mapa

Total distance: 15728 m
Max elevation: 836 m
Total climbing: 528 m

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150