Senderisme Long Trail – Lincoln Gap al Mt. Abraham | Green Mountain, Vermont-USA

Voliem endinsar-nos com a locals i que millor manera per fer una aturada al nostre viatge a les Green Montain de Vermont (EEUU). I per que no fer un tros del mític Long Trail. Construït pel Green Mountain Trailen Mountain Club entre els anys 1910 i 1930, el Long Trail és el sender més antic de llarg recorregut dels Estats Units. El Long Trail segueix la cresta principal de les Muntanyes Verdes de la línia Massachusetts-Vermont a la frontera canadenca mentre travessa els cims més alts de Vermont. Va ser la inspiració de la Ruta Apalache, que coincideix amb el Long Trail durant 100 milles (161 km).

I dit això vàrem dormir al Warren Loodge I vam pujar en cotxe al Lincoln Gap. Un pas difícil d’arribar en cotxe a l’hivern per les fortes pujades de la carretera. Un cop amunt, aparquem a l’únic aparcament que hi ha i que s’omple ràpidament per l’afició que hi ha a la muntanya a Vermont. I comencem a pujar en direcció Nord del Long Trail cap a el Mount Abraham.

La pujada es constant vora d’un 10%. Es passa d’arbres de fulla caduca que ara estan al màxim esplendor de la tardor, a arbres de coníferes i quan arribes al cim ja només vegetació de matolls.

El camí es preciós sense cap tipus de pèrdua. En algun moment has de fer servir les teves mans per continuar però sense més importància. La gent que et trobes pel camí son molt amables i pots iniciar ràpidament una conversa amb ells.

El nostre destí final no era el Mount Abraham sinó el Lincolm Peak que està a 1 km en pla del M. Abraham però com que ens va atrapar la boira i la visibilitat era nul·la varen preferir deixar-ho en aquest pic de 1.224 m (4.016 ft).

Ruta molt recomanable si ni es pot fer tot el Long trail!

Video

Mapa

Distància total: 9.14 km
Altitud màxima: 1230 m
Ascensió total: 750 m
Temps total: 02:56:08

Relive

Track

GPS-bttmania-tracks150