Miraflores de la Sierra – Morcuera – Pic Perdiguera

Sortim des del centre de Miraflores de la Sierra en direcció al Port de la Morcuera i La Fuente del Cura. Iniciem reseguint els PR-11 i el SL05.

Arribem a l’Embassament de Miraflores de la Sierra. Seguim per los LLanos de la Matanza i pel Cordel del Puerto de La Morcuera , PR11, fins al Port de la Morcuera (1796m.)

Allà creuem la carretera i ens dirigim cap a la Torrecilla on podem veure sota el tallat un grup nombrós de Cabres Montés de la Serra de Guadarrama. Seguim cap a El Portachuelo i després pugem cap a Los Tres Mojones, el Turó de la Genciana i el Pic Perdguera, característic per la seva antena de ràdio.
La baixada la fem per l’empinada Corda de la Vaqueriza, passant pel Pic de la Pala i ja baixem cap a Miraflores de la Sierra.

Màgnifica sortida en solitari pel Parc Regional de la Conca Alta del Manzanares. Sortim des de Miraflores de la Sierra, passant pel Port de Morcuera, el Portachuelo, el Pic Perdiguera i baixada per la Corda de la Vaqueriza.

Miraflores de la Sierra - Morcuera - PerdigueraMiraflores de la Sierra - Morcuera - PerdigueraMiraflores de la Sierra - Morcuera - PerdigueraMiraflores de la Sierra - Morcuera - PerdigueraMiraflores de la Sierra - Morcuera - PerdigueraMiraflores de la Sierra - Morcuera - PerdigueraMiraflores de la Sierra - Morcuera - PerdigueraMiraflores de la Sierra - Morcuera - PerdigueraMiraflores de la Sierra - Morcuera - PerdigueraMiraflores de la Sierra - Morcuera - PerdigueraMiraflores de la Sierra - Morcuera - PerdigueraMiraflores de la Sierra - Morcuera - PerdigueraMiraflores de la Sierra - Morcuera - Perdiguera

Video

Mapa

Total distance: 21564 m
Max elevation: 1875 m
Total climbing: 1238 m

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150