Miradors de La Barranca

Ens acostem a trepitjar neu a la serra de Guadarrama. Però com sabeu, això ja passa poques vegades i quan ho fa, els muntanyencs i visitants ens tornem bojos i ocupem tots els aparcaments. Amb els que ens vam quedar en nivells inferiors per anar a La Barranca, però encara així també es va omplir l’aparcament i vam haver de començar des de la urbanització.

Així que vam començar paral·lels a la carretera pels senders laterals. Aviat vam arribar als embassaments del Poble de Navacerrada i el de l’Exèrcit de l’Aire. Tots dos estaven junts i parcialment gelats.

Superant la zona de pícnic de l’Àrea Recreativa Les Voltes, vam pujar cap a l’esquerra per agafar, retallant, el Camí Ortiz. Aquí ja vam començar a trepitjar neu i gaudir de les vistes de la Vall de la Barranca.

Pujant vam arribar al final del camí, vam arribar al Mirador de Sanatori. Allà també vam retallar per estalviar-nos una volta i aparèixer al Camí de la Barranca. Aviat vam arribar al Mirador de la Barranca o Mirador de les Canxes on vam gaudir de la paret Oest de la Maliciosa i la Bola del Món… i fins i tot del dibuix a la llunyania de les 4 Torres de Madrid.

De baixada pel Camí de la Barranca vam tallar pel sender paral·lel al Rierol de la Penya Cabra que ens baixarà passant per la Font de Mingo cap al PR-M17/PR-M26 que van ser el nostre accés.

Ara ja ens queda seguir pel Camí dels Almorchones fins al nostre punt d’inici on havíem pogut deixar el cotxe.

Miradores de La BarrancaMiradores de La BarrancaMiradores de La BarrancaMiradores de La BarrancaMiradores de La BarrancaMiradores de La BarrancaMiradores de La BarrancaMiradores de La BarrancaMiradores de La BarrancaMiradores de La Barranca

Vídeo

Mapa

Total distance: 16352 m
Max elevation: 1728 m
Total climbing: 628 m
Total time: 04:25:52

Download Track

GPS-bttmania-tracks150