Majalasna – Camino Schmid – Sender dels Alevines

Comencem la ruta a l’aparcament de Las Dehesas a Cercedilla i comencem a caminar per la Calçada Borbònica-Canyada de la Fuenfría.

Més amunt, ja entrant als límits del Parc Nacional de Guadarrama agafem el Camí Schmid que ens puja creuant la Calçada Romana i la Pista del GR-10 Carretera de la República fins arribar al Collado Ventoso, límit provincial entre la Comunitat de Madrid i la de Castella i Lleó.

En aquest punt girem a la dreta per agafar el PR-M-7 Senda dels Alevins i finalment arribem a l’esplanada i pugem no cal l’ascensió si no vols) al Pic de Majalasna. És l’únic dels Set Pics amb nom propi. Els 7 cims s’alineen en arc d’est a oest. Majalasna seria la primera d’aquestes cimeres, més baixa (1.934 msnm) i ostensiblement separada de la resta.

Seguidament descendim pel mateix lloc i prosseguim ruta avall per la Pradera de Majalasna i continuant la Senda dels Alevins fins a la Pradera de Navarrulaque. En aquest punt canviem al sender de la Vereda Alta i després, ja al final, baixem pels zetes del vessant de Berceas fins al nostre punt de partida.

Majalasna - Camino Schmid - Senda de los AlevinesMajalasna - Camino Schmid - Senda de los AlevinesMajalasna - Camino Schmid - Senda de los AlevinesMajalasna - Camino Schmid - Senda de los AlevinesMajalasna - Camino Schmid - Senda de los AlevinesMajalasna - Camino Schmid - Senda de los AlevinesMajalasna - Camino Schmid - Senda de los AlevinesMajalasna - Camino Schmid - Senda de los AlevinesMajalasna - Camino Schmid - Senda de los Alevines

Video

Mapa

Total distance: 13717 m
Max elevation: 1985 m
Total climbing: 841 m
Total time: 03:49:22

Download Track

GPS-bttmania-tracks150