Between Calblanque & the Mar Menor

Sortim des de les Salines de Marchamalo i en dirigim per asfalt al circuit de Karts, creuant cap a Cala Flores. Entrem per senders cap el Turó de los Cuervos i el Cabezo de los Marínez i arribem a la Casa del Centre d’Interpretació de P. Regional de Calblanque.

Seguim en direcció a La Manga Club Resort sortint cap la Casa de las Cenizas. Creuem la carretera MU-314 i agafen l’antiga F-42, ara pista i ens compliquem una mica la vida per un desviament cap el Barranc de Magreros que en retorna a la pista en el coll.

Baixem per les antigues mines de plom cap el poble de Llano del Beal i voltant-lo anem cap a La Marquesita e Hiti per continuar per la Rambla de Mendoza i després del Beal on girem cap a les Salines de Lo Poyo, ara abandonades.

Ja al GR-92 i per la costa creuem Los Nietos, Islas Menores i Mar de Cristal per arribar a punt de sortida.

Bonica ruta fàcil de rodar i seguir que transcorre entre dues cares de sur del Mar Menor. La de Calblanque més muntanyosa i la del Mar Menor completament plana.

Entre Calblanque y el Mar MenorEntre Calblanque y el Mar MenorEntre Calblanque y el Mar MenorEntre Calblanque y el Mar MenorEntre Calblanque y el Mar MenorEntre Calblanque y el Mar MenorEntre Calblanque y el Mar MenorEntre Calblanque y el Mar MenorEntre Calblanque y el Mar MenorEntre Calblanque y el Mar MenorEntre Calblanque y el Mar MenorEntre Calblanque y el Mar MenorEntre Calblanque y el Mar Menor

Video

Map

[sgpx gpx=”/wp-content/uploads/gpx/BttMania 2019 01-05 Entre Calblanque y el Mar Menor.gpx”]

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150