Creu de Tejeda – Degollada de Becerra – Tejeda

Sortim de Parador de Cruz de Tejeda per pujar al Morro de la Armonía (1652 msnm). Seguidament passem per diversos miradors d’aquesta serra contemplant el Monument Natural del Roque Nublo i el paisatge cremat i reflexionat sobre les conseqüències de l’últim incendi d’aquesta zona (20 de setembre 2017).

Baixant pel vessant de la Muntanya de l’Anden del Toro ens aturem al mirador de la Degollada de Becerra des d’on contemplem el Parc Rural del Nublo amb els seus punts característics del Frare, Roque Nublo (1.811 msnm), La Fogalera i ja el més allunyat Roque de Bentayga (1.414.8 msnm).

Continuem la baixada pel Camí de Molí fins creuar-nos amb la carretera GC-608 i seguim baixant fins a les Cuevas Caídas on ja entrem a Tejeda en plenes Festes de l’Ametller en Flor. Preciosa immersió en el folklore canari.

Sortim de la vila de Tejeda per les indicacions de la Sender local S-85 que ens puja ja de nou a la Creu de Tejeda i a Parador.

Preciosa ruta pel més alt de Gran Canària en un magnífic paratge de l’Monument Natural del Roque Nublo i les festes i tradicions de l’Ametller en Flor de Tejeda 2020.

Trekking Cruz de Tejeda - Degollada BecerraTrekking Cruz de Tejeda - Degollada BecerraTrekking Cruz de Tejeda - Degollada BecerraTrekking Cruz de Tejeda - Degollada BecerraTrekking Cruz de Tejeda - Degollada BecerraTrekking Cruz de Tejeda - Degollada BecerraTrekking Cruz de Tejeda - Degollada BecerraTrekking Cruz de Tejeda - Degollada BecerraTrekking Cruz de Tejeda - Degollada BecerraTrekking Cruz de Tejeda - Degollada BecerraTrekking Cruz de Tejeda - Degollada BecerraTrekking Cruz de Tejeda - Degollada Becerra

Video

Mapa

Distància total: 13.85 km
Altitud màxima: 1642 m
Ascensió total: 978 m
Total time: 04:01:19

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150