Clàssica Nadalenca Serra d’Hoyo

Una vegada més ens ajuntem amb els amics, Quique i Ana, ara residents a França, per pedalar per aquestes detes i com no podia ser d’altre manera. Un any més Quique ens va dissenyar la Clàssica Nadalenca per la Serra d’Hoyo.

Sortim des de Los Negrales i passem per Collado-Villalba cap el Canchal de los Moros i encarar la primera pujada entre el Cerro Mirete i el Lechuza.

Girem i baixem per la Cascada del Covacho. Seguim corriolejant fins a La Berzoza on l’estirem fins els Quemados a prop de la Carretera M-618. I ja girem més o menys pel mateix lloc però fen petites variants.

Bona sortida! Divertida com sempre … i amb molt bona companyia com es reflecteix al vídeo i sobretot a la part final de les “Tomas Falsas”

Clásica Navideña Sierra de HoyoClásica Navideña Sierra de HoyoClásica Navideña Sierra de HoyoClásica Navideña Sierra de HoyoClásica Navideña Sierra de HoyoClásica Navideña Sierra de HoyoClásica Navideña Sierra de HoyoClásica Navideña Sierra de HoyoClásica Navideña Sierra de HoyoClásica Navideña Sierra de HoyoClásica Navideña Sierra de HoyoClásica Navideña Sierra de HoyoClásica Navideña Sierra de Hoyo

Video

Mapa

Total distance: 33441 m
Max elevation: 1070 m
Total climbing: 949 m
Total time: 03:23:05

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150