Circular per Las Rozas

Sortim des de la Urbanització de Molino de la Hoz a Las Rozas. I la iniciem en direcció a la Pressa del Gasco, sense arribar a ella, però si encerclant la Casa de la Isabela en runes. Agafem els senders a un costat i l’altre de les Runes del Canal del Guadarrama. És un total de 7 km plans i divertits.

Arribem a Las Matas i passem la via del tren pel seu pont peatonal, baixant vies avall cap la Factoria Talgo on rodem per sender al costat del de les vies i el Monte del Pardo. Passem a prop i per la zona de camp de l’estació de Pinar de Las Rozas on ens obrim cap el Barranc del Guarda al costat de la tanca del Monte del Pardo per girar ja en direcció a Las Rozas i passant pel pont a prop de l’estació de tren de Las Rozas. Creuem part de Las Rozas i Majadahonda que es connectant per sortir cap a la Grajera.

Creuem l’M-50 pel seu pont i la carretera M-851 agafant el Camí de la Puentecilla fins que arribem al Riu Guadarrama.

Pedalejant aigües a munt per un sender paral·lel al riu arribem de nou a Molino de la Hoz pel seu pantà.

Bonica ruta, fàcil de seguir i que es pot fer sense cap dificultat tècnica i ens permet encerclar Las Rozas i les seves urbanitzacions.

Circular por Las RozasCircular por Las RozasCircular por Las RozasCircular por Las RozasCircular por Las RozasCircular por Las RozasCircular por Las RozasCircular por Las RozasCircular por Las RozasCircular por Las RozasCircular por Las Rozas

Video

Mapa

[sgpx gpx=”/wp-content/uploads/gpx/BttMania 2019 01-27 Circular por Las Rozas.gpx”]

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150