Cap de Palos – Parc Regional Calblanque i Mont de les Cenizas.

Sortim des de la zona comercial de Cala Flores i ens dirigim pel GR-92, per la costa, cap a la bonica Cala Reona, el Turó del Atalayón i pel preciós penya-segat amb el característic color i olor a sofre format entre el Cabezo de la Escucha i els Tajos Quebrados. Tram final que es pot fer amb suport d’una corda.

Superat aquest punt, tot es suavitza i es roda per sender i pista cap a les Salines de Calblanque. Seguim agafant la Rambla de las Cobaticas cap a la Casa del Centre d’interpretació del Parc situada a les Cobaticas.

Seguim per pista i de seguida per sender cap els Camps de Golf de La Manga Club Resort. El creuem per sortir cap a La Casa de las Cenizas on agafem la pista que puja a les bateries de Calblanque.

Deixem la pista a la muntanya de les Cenizas per agafar senders que ens retornen a La Manga Club Resort.

El creuem novament i desfem camí amb petites variants de senders fins a la Casa del Centre d’Interpretació del Parc on girem cap a les terres de cultiu de Garci-Pérez.

Passem, per sender, pel Cerro de los Cuervos i arribem finalment al nostre punt de sortida.

Magnifica sortida per Cabo de Palos, el Parc Regional de Calblanque i el Monte de las Cenizas. Amb molt senders i precioses vistes de una zona de La Manga poc coneguda pels turistes.

Cabo de Palos - Parque Regional Calblanque y Monte dCabo de Palos - Parque Regional Calblanque y Monte dCabo de Palos - Parque Regional Calblanque y Monte dCabo de Palos - Parque Regional Calblanque y Monte dCabo de Palos - Parque Regional Calblanque y Monte dCabo de Palos - Parque Regional Calblanque y Monte dCabo de Palos - Parque Regional Calblanque y Monte dCabo de Palos - Parque Regional Calblanque y Monte dCabo de Palos - Parque Regional Calblanque y Monte d

Video

Mapa

Total distance: 36765 m
Max elevation: 425 m
Total climbing: 880 m
Total time: 04:07:27

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150