Senders des de Castelldefels

Sortim des del la Zona de l’avinguda de la Pineda per fer una rota plena de sender entre Castelldefels i Begues. Però sincerament… ens costa sortir del meu antic poble ja que ens anàvem trobant gent coneguda pel camí.

Entrem a la muntanya per la zona de la Riera dels Canyars en direcció Ca n’Espinós i posteriorment cap a la Serra de les Ferreres i Ca n’Amat. Però degut a l’alt volum de corriols el ritme no és molt alt.

Arribem a Begues per Can Grau i creuem per seguir gaudint de corriols pel Bosc de Begues.

Fem un mos a l’antiga hípica de Begues, ara tancada i ja tombem cap a Mas Rigol i La Creu jugant pels senders fins a la Creu de la Clota on ja desfem la baixada del Purgatori.
Riera de Canyars altre vegada, però per altres corriols, fins que ha tornem a entra al tram urbà del poble de Castelldefels.

Molt bona ruta plena de corriols per aquesta part del Massís del Garraf!

Senders des de CastelldefelsSenders des de CastelldefelsSenders des de CastelldefelsSenders des de CastelldefelsSenders des de CastelldefelsSenders des de CastelldefelsSenders des de CastelldefelsSenders des de CastelldefelsSenders des de CastelldefelsSenders des de CastelldefelsSenders des de CastelldefelsSenders des de CastelldefelsSenders des de Castelldefels

Video

Mapa

Distància total: 43.63 km
Altitud màxima: 470 m
Ascensió total: 1304 m
Total time: 05:53:52

Relive

Track

GPS-bttmania-tracks150