Volta per la Vall de la Fuenfría

Surto des de l’àrea d’aparcament de la Fuenfría i pesem de baixada per la Casa Forestal de las Dehesas per encerclar-la i passa el Riu de la Venta per iniciar les zetes de pujada cap a la Senda de la Vereda Alta que ens porta al Camino de la Pata la Cabra creuant la Senda de la República (GR10).

Per la Senda de la Pata la Cabra ja estic per sobre dels 1600 m d’alçada i la neu comença a ser més pressent. Ja quasi a la Font dels Acebos portàva els peus mullats i fresquets (els 15 anys de les meves botes havien perdut l’estanquitat) i decideixo anar a buscar la Senda de los Alevines per una petita senda vertical marcada en el meu GPS. Però que amb la quantitat de neu que hi havia només vaig trobar una fita. A mig camí ho reconsidero ja que anava sol i cada pas era enfonsar les cames a la neu fins el genolls… I no parava de recordar que tenia les raquetes de neu al cotxe perquè havia considerat que no hi hauria força neu…. I sort que vaig agafar els grampons.
Desfaig la baixada fins el GR10, Senda de la Republica, on en trobo a Ben de UK i a Maggie de UUEE que em pregunten com tornar als cotxes. Com que el camí era el mateix que el meu, continuem junts pel GR10 i després fem la baixada pel Camino Schmid i el PR4 que ens porta a l’aparcament.

Bona ruta modificada sobre la marxa i que en va permetre conèixer a Ben i Maggie!

Video

Mapa

Distància total: 19.06 km
Altitud màxima: 1786 m
Ascensió total: 879 m
Total time: 05:37:02

Relive

Track

GPS-bttmania-tracks150