Talaies de Navas del Marquès

Sortim des del poble de Navas del Marquès, Àvila. En direcció el Cingle dels Diners on visitem la primera talaia del dia. Seguim i ens tirem per sender del tallafocs de la Tarayuela. Passem per la Fuente de Verato i ens apropem a la Talaia del Picorzo. A la seva baixada trobem restes de la Guerra Civil.

Passem pel Pi de l’Arenal, la Casa Valeriano i arribem a la Talaia del Valladal.

Seguim cap a l’Ermita del San Miguel i entrem a la Urbanització de muntanya, Ciutat Ducal, on visitem la coneguda Talaia d’Eiffel. I seguim camí pels seu pantans, del del Rierol de Retuerta i l’embasament de la Ciutat Ducal.

Seguim en direcció la casa Grande ara en runes i pugem cap el Turó del Navalvillar. Creuem per un túnel la CL-505 i ens enfilem cap els Cantos Gordos i la Navalgueria on divisem els parc Eòlic del Puerto de la Lancha on ja girem cap al poble de Navas del Marquès de baixada passant a prop del Convent de Santo Domingo en runes i el Castell de Magalia.

Hem coincidit amb “101 LOS MIRADORES BIKE RACE”, per això les marques grogues però no ens em creuant amb els corredors en cap moment.

Ruta divertida, amb tot tipus de terrenys. I el millor el dinar, unes bones mongetes blanques, a deshora al Grill la Parrilla Charra!

Video

Mapa

Distància total: 44.6 km
Altitud màxima: 1483 m
Ascensió total: 1554 m
Total time: 06:04:55

Relive

Track

GPS-bttmania-tracks150