Senders des de Cadalso de los Vidrios

Sortim des de l’extrem més Oest de la Serra Oest de Madrid. I concretament des de Cadalso de los Vidrios amb intenció de fer una ruta amb plena de senders. I de seguida trobem el primer just a la sortida del poble per la baixada a la Font de la Peluqueria i continuem amb ells de pujada cap a el Rierol del Chorrillo.

Seguidament sortim a la pista del Camino de las Rozas per passar pel petit poble de Las Rozas del Puerto Real. Des d’aquí fem el bonic sender del seu castanyar. Llàstima que se’ns fa curt!

Al acabar creuem la carretera M-501 varies vegades, mentre rodem per un llarg sender al costat de la Cañada Real Leonesa Oriental. Fins arribar al costat del Monestir de la Conversió de Sotillo de la Adrada.

Girem cal a Cuatro Monjes pel camí de Fuentejaral i pugem suaument cap a Las Tejoneras que ens porta a la carretera M-547.

En aquest punt, sincerament, ens emboliquem buscant la sortida a la urbanització de Los Alemendros sense èxit. Amb la qual cosa os recomano no tocar la M-547 i agafar el Camino Real fins a unir-nos al track.

Arribem al poble Cenicientos i sortim pel Camino del Lanchar de los Huertos que ens porta de nou a Cadalso de los Vidrios. On tanquem la ruta amb un bon dinar a restaurant Casa Carabias.
Bona ruta. Fàcil i plena de senders!

Video

Mapa

Distància total: 36.34 km
Altitud màxima: 936 m
Ascensió total: 1085 m
Temps total: 04:08:50

Relive

Track

GPS-bttmania-tracks150