Senderisme Cercedilla-Segovia

Sortim des de l’estació de Tren de Rodalies de Cercedilla. Punt perfecte per poder tornar després des de Segovia amb el tren.

Son les 07:25 h del matí i aprofitem per caminar amb el frontal durant una hora resseguint el sender i les marques del PR M30. Passem per la Casa de Las Rozuelas ja aixecant-se el dia. Seguim amunt per darrera del Sanatorio de la Fuenfría fins al Puerto de la Fuenfría i la seva Calçada Romana.

A partir d’aquest punt ja comencem a acumular baixades per la Majada Minguete. Continuem pel Cordel de Santillana creuant el meravellosos Montes de Valsain. Parem a la Fuenfría o Fuente de la Reina i seguim baixant pel seu cordel fins a les deveses on ja comencem a divisar la Catedral de Segovia.

Ja a la zona més plana creuem les vies de l’AVE i poc a poc entrem a Segovia per arribar, com no podia ser d’una altra manera, a fotografiar-nos amb el seu imponent aqüeducte.

Tanquem la ruta en l’estació de trens de Regionals de Segovia, que ens porten directes a Cercedilla.

És una ruta molt fàcil de fer i seguir amb l’única precaució de calcular be els temps per ser llarga i quadra-ho amb l’horari de trens.

Senderimo Cercedilla-SegoviaSenderimo Cercedilla-SegoviaSenderimo Cercedilla-SegoviaSenderimo Cercedilla-SegoviaSenderimo Cercedilla-SegoviaSenderimo Cercedilla-SegoviaSenderimo Cercedilla-SegoviaSenderimo Cercedilla-SegoviaSenderimo Cercedilla-SegoviaSenderimo Cercedilla-SegoviaSenderimo Cercedilla-SegoviaSenderimo Cercedilla-SegoviaSenderimo Cercedilla-SegoviaSenderimo Cercedilla-SegoviaSenderimo Cercedilla-Segovia

Video

Mapa

Total distance: 38192 m
Max elevation: 1784 m
Total climbing: 1198 m
Total time: 08:27:55

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150