MTB Arguineguín – Las Palmas

Sortim des de Arguineguín, a sud de Gran Canària. Justament des de la botiga de bicicletes Free Motion Bikecenter on les vam llogar. Comencem la ruta pujant per la Urbanització de els Canaris I i la dels Canaris II i després per la pista paral·lels a la Riera de Canal de la Cova de les Nenes, arribant a les Mesa de les Vaques per on passa l’Autovia GC-1 per sota en els túnels.

A l’arribar a La Junta dels Camins. Girem cap a l’esquerra per baixar per senders paral·lels al Barranquillo del Balito per tota la Lloma de Puerto Rico cap al mateix Puerto Rico.

Ja a baix, vam arribar a la Finca del Balito i tornem a pujar per la Guanasa fins a la Degollada de Balito, on vam passar per una zona urbana de Puerto Rico i tornem a pujar la Lloma de Puerto Rico pel vessant de ponent.

Encarem la forta i llarga pujada del turó fins a l’Alt de les Tosques. Des d’allà fem una curta baixada per senders a la Punta dels Cabrits, per després tornar a pujar a les Tosquillas.
Des d’aquest punt es pot dir gairebé que tot és baixada. Primer passant per la Junta dels Camins i des d’allà vam aprofitar els senders paral·lels a la pista de pujada i a la fi de la baixada ens desviem pel Barranquillo del Pino Seco, cara naixent de la Mesa de les Vacas. Que ens passa sota la GC-1 per un petit pas de l’solc de l’aigua i ens apropa a la Cornisa de el Sud-oest i a la Urbanització dels Canaris I. I allà al nostre inici, la botiga Free Motion Bikecenter.

Preciosa ruta per la zona d’Argueneguín seguint el recorregut de l’circuit MTB XC Arguineguín.

Arguineguín - Las PalmasArguineguín - Las PalmasArguineguín - Las PalmasArguineguín - Las PalmasArguineguín - Las PalmasArguineguín - Las PalmasArguineguín - Las PalmasArguineguín - Las PalmasArguineguín - Las PalmasArguineguín - Las PalmasArguineguín - Las PalmasArguineguín - Las PalmasArguineguín - Las PalmasArguineguín - Las Palmas

Video

Mapa

Distància total: 27.7 km
Altitud màxima: 415 m
Ascensió total: 1110 m
Total time: 04:13:11

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150