Corriols per l´Anoia

Sortida proposada per la colla Kpedalin de Capellades per tal que coneguem una mica més el seu magnífic jardinet.

Guiats en tot moment per l´Oscar i en Marc, una jove promesa de 16 anys que competeix a la Copa Catalana i que està més fort que el vinagre, ens varen preparar una ruta que entrellaçava un corriol rere un altre, a quin millor.

La sortida és circular des de Capellades, tot passant per La Torre i La Poble de Claramunt, anem guanyant alçada pedalant força estona pel GR-172 fins arribar al Turó de la Monjoia o s’albiren unes magnifiques vistes de la Muntanya de Montserrat. Aquí coincidim en un tram amb la prova “EnduroAnoia” que es celebra anualment i que fa que haguem de remuntar un tros per pista, fins arribar pràcticament a sobre del túnel del Bruc, per arribar al punt més alt de la jornada Roques Blanques.

A partir d´aquí comença els descens, en moments i en algun punt concret una mica tècnic però que en la gran majoria es pot fer tranquil·lament, tot travessant el bosc d´en Martí fins arribar a Can Aguilera on parem a fer un merescut mos. Un cop acabat l´esmorzar i sense temps a escalfar de nou les cames ens espera una bona botifarra que ens portarà tot travessant el bosc de la Torre fins al Turó d´en Marranet, on després de fer un ràpid i extraordinari corriol de baixada que en trams està preparat tipus bike-park, ens porta en una nova pujada en direcció al Turó de l´Avellana, però que no arribem a coronar ja que ens desviem cap La Macarulla i posteriorment les runes on ens espera de penúltima trialera del dia, on ens deixa de nou al GR-172 el qual desfem el camí fet.

Abans d´arribar de nou a Capellades, ens dirigim cap a la zona alta del poble per fer la tradicional i coneguda trialera dels “enanitos” que posa la guinda a una jornada extraordinària de BTT.

Video

Mapa

Distància total: 40.89 km
Altitud màxima: 753 m
Ascensió total: 1587 m
Total time: 05:50:56

Relive

Track

GPS-bttmania-tracks150