A Cants Negres per senders

Iniciem la ruta a Molino de la Hoz i agafem el sender que ens entra el camp creuant el Rierol de la Isabela i el seguim passant per la base del vessant de la Isabela de 757 msnm.

Continuem el Camí de la Isabela pujant la Muntanya del Gurugú de 839 msnm on clarejant veiem la silueta de la Casa de Panarras. Continuem per la mateixa pista, que canvia de nom a el Camí del Pardillo, de baixada a Torrelodones i creuem la via de tren en el punt on està enterrada, just a l’altura de l’accés a la Finca Nova de l’Enebrillo.

D’allí ens anem a la Talaia de Torrelodones que data la seva construcció en el període omeia d’Al-Andalus, entre els segles IX i XI. I on podem fer unes boniques fotos amb l’ataronjat sol del dia naixent.

A la baixada vam entrar un moment a Torrelodones per de seguida agafem el Cordel d’Hoyo de Manzanares. Que no treu a la carretera M-618 cap a Hoyo de Manzanares i a la qual anirem paral·lels a ella pels senders laterals fins arribar a la Muntanya de les Neus on entrarem en Cants Negres, una Reserva de la Biosfera de la conca alta del riu Manzanares.

Passarem per la Finca dels Cants Negres, ara abandonada, i baixarem per senders per creuar el Rierol de Trofa (o Trofas). I d’allà per camins pedalem en direcció la Finca del Pendolero, on se celebren esdeveniments actualment.

Ja xoquem amb la tanca del Monte del Pardo i baixem paral·lels a ella fins a tornar a creuar el Rierol de Trofas. Des d’aquest punt pugem per totes les Mates fins a passar la via de tren i l’autopista pels passos de l’estació de Les Mates.

Entrem a la Urbanització del Golf i vam sortir ràpidament per l’Àrea Natural del Lazarejo. On juguem pels seus senders de la llera del Rierol Lazarejo fins a passar entre la Urbanització del Cantizal, també per senders i que ens torna a la Urbanització de Molí de La Falç, també per sender. On fem la foto final a la seva presa.

A Cantos Negros por senderosA Cantos Negros por senderosA Cantos Negros por senderosA Cantos Negros por senderosA Cantos Negros por senderosA Cantos Negros por senderosA Cantos Negros por senderosA Cantos Negros por senderosA Cantos Negros por senderosA Cantos Negros por senderosA Cantos Negros por senderosA Cantos Negros por senderos

Video

Mapa

Total distance: 27632 m
Max elevation: 908 m
Total climbing: 782 m

Relive

Download Track

GPS-bttmania-tracks150